ÁlomFotó.hu

Családi Fotózás

A családi fotózás az egyik kedvenc műfajom. Túl azon, hogy elkészítem a "kötelező" fotókat olyan képeket is készítek, amiket más talán soha nem fog csinálni Rólatok. Olyanokat, amiken nem csak Ti, hanem az a környezet is megjelenik, ahol éppen éltek. Az első gyerkőccel az első lakásban vagy házikóban. A városban a kedvenc helyeiteken, ahogyan hármasban-négyesben-kitudjahányasban játszotok a játszótéren, stb.

Az a célom, hogy amikor családi fotózásra jöttök, akár második vagy többedik alkalommal, akkor mindig érdekes és új képeket készítsek Rólatok. Szép látni a változást az arcokon, de még teljesebb és többet mondóbb, ha megörökítjük a környezetet is. Hogy még többet meséljenek a képek 20 év múlva.

Dezső család

Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás Dezső család - családi fotózás